Conducere

În calitate de primar al comunei Jucu, adresez un sincer bun venit tuturor celor care aţi accesat acest site, în numele comunităţii, administraţiei publice locale şi al meu personal.
    

            Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor care vor să ne cunoască comuna şi pe noi.


     Mulţumesc, în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură. Să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă, cu responsabilitate, de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.


         Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.